Spartak Ngjela: Ç`mendoj për Erjon Veliaj dhe Lulzim Bashën

0
100

Ai njihet për komentet e tij të drejtpërdrejta. Në një intervistë për mediat, për promovimin e librit të tij më të ri “Hakmarrja e një gruaje”, avokat Spartak Ngjela ndër të tjera ka shprehur dhe mendimin e tij Kryetarin e Bashkisë Erjon Veliaj dhe Kryetarin e PD-së Lulzim Basha.

“Erjon Veliaj ka ecur shumë si pasojë e vullnetit të tij” – ka thënë Ngjela, ndërsa Lulzim Basha nuk i ka fituar të gjitha me forcat e veta, sipas tij.

“Midis një gjigandi dhe një xhuxhi që rri mbi shpatullat e gjigandit, nuk është gjigandi që shkon më larg, por është xhuxhi”- ka përmbyllur Ngjela komentin e tij.