Spiropali: Pakti për Universtitetin, jo zotim me fjalë po me projekte

0
2

Përmes një postimi në facebook, Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin shkruan se Pakti për Universtitetin është tashmë një zotim me projekte.
“I tillë është edhe projekti i Kampusit të ri që do t’i ndër#et godinës së Universitetit të Arteve projektuar me mjeshtëri nga arkitekti italian, Marco Casamonti.” Shkruan Spiropali ndërsa shton se ky Kampus është i standardeve më të larta perëndimore.
“Ky Kampus i standardeve më të larta perëndimore, 🔛🔝i jep tonus ambicieve tona dhe punës vijuese, për kthimin e Universiteteve në hapësira komode, ku studentët më shumë se çka tjetër, do t’i përgjigjen pasioneve përmes dijes dhe opsioneve. #PërdhemeStudentët #Derinëfund 💪” përfundon Spiropali postimin e saj.