Sportisti habit me deklaratën: Gruaja ime e ndjerë më shikon përditë, dje më foli

0
177
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Vrapuesi Sotir Qiriaqi ka habitur me deklaratën e tij për bashkëshorten e ndjerë. I ftuar në Euronews, ai tha mes lotësh se bashkëshortja e shikon çdo ditë dhe madje i flet kur e viziton në varreza.

“Ajo më shikon përditë, edhe dje që isha aty në varreza, ajo foli. Lotët e mi, trishtimi im, unë nuk jam aktor. Jam përfaqësues i brezit të tretë në Shqipëri. Ne i lutemi Zotit për të mirë, por ne nuk mund të bëjmë falsitet, ne duhet të respektojmë, i ka bërë të gjitha kodat e mia personale., Unë vrapoj për Lorn”, theksoi ai.

Zjarr Tv Ad