Sqarimi publik i Ilir Beqaj, Gjokutaj: Pasi ka sqaruar SPAK-un Beqja i gjatë sqaroi edhe popullin, nuk ka hajdut të gjatë

0
509
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nga Genc Gjokutaj

Pasi ka sqaruar SPAK-un Beqja i gjate sqaroi edhe popullin! Sepse sipas standardit Rama nuk ka hajdut te gjate!

Gjatesia e Beqos jo vetem qe zhbën provat por provon edhe faktin qe GjKKO paska lajthitur kur i kerkon SPAK-ut ne seance gjyqesore qe ti leshohet Beqos!

Por ne fakt ne seancen gjyqesore nuk eshte administruar gjatesia e Beqos çka jo vetem qe do sqaronte çeshtjen por mund te ndihmonte edhe vartesit nen akuze apo arrest!

Gjithsesi sqarimi publik i Beqos vertetoi tej çdo dyshimi dhe pa shfrytezuar “proven” e gjatesise se hedhja e valles ne goje te ujkut (SPAK) eshte dokumenti qe verteton se Shqiperia eshte nje Republike Bananesh qe drejtohet nga nje majmun qe aq shume i do ato (bananet)! G

Zjarr Tv Ad