Studentët e Durrësit ultimatum qeverisë

0
10
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Studentët e Universitetit ‘Aleksander Moisiu’në Durrësit i kanë dërguar një peticion qeverisë ku ndër shumë pika të tjera i kërkojnë edhe shfuqizimin e ligjit të arsimit të lartë.

Kjo është në kuadër të lëvizjes studentore që ka nisur që nga Dhejtori i vitit të kaluar me një grevë mbarëkombëtare të stdudentëve në të gjitha Universitetet shqiptare që çoi ne bojkot të mësimit dhe në ngujim të studentëve në fakultete.

Studentët e Durrësit i kërkojnë qeverisë rritjen e buxheit për arsimin deri në 5 për qind të GDP.

Më poshtë teksti i plotë i peticionit

Zjarr Tv Ad