Studentët e Fakultetit Ekonomik në Korçë kanë vendosur të ngujohen

0
13
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Vendimi në unanimitet erdhi pas mbledhjes së senatorëve.Ata u bëjnë thirrje të gjithë fakulteteve të tjera për t’u bashkuar dhe për të nisur ngujimin. Studentët kërkojnë rrëzimin e ligjit për arsimin e lartë. Nga sot të rinjtë do të vazhdojnë ngujimin pa afat deri në plotësimin e kërkesave të tyre.

 

Zjarr Tv Ad