“Studentëve po u pengohet mësimi brutalisht” Rama: Mbështes Senatin e UT

0
6

Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërisht ditën e sotme në lidhje me se deklaratën e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës, ku shprehet se e  mbështet për t’i garantuar shumicës së studentëve mësimin që po pengohet sipas tij brutalisht.

Përmes një postimi në Twitter, Rama thotë se kërkesat e studentëve do të përmbushen sipas planit të publikuar dhe do shkohet përtej tyre.

Statusi i Ramës në Twitter:

Përshëndes deklaratën e Senatit Akademik të UT.Uroj që t’i garantohet mësimi një orë e më parë shumicës që po pengohet brutalisht.Kërkesat do të përmbushen sipas planit të publikuar dhe po shkojmë shumë përtej tyre.Dialogu e bashkëpunimi me universitetet do thellohet #MeStudentët