Tahiri prapë në Prokurori: Gjyqi im po zgjatet përtej çdo limiti

0
5

Ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri ka mbërritur këtë paradite ne Gjykatën e Krimeve të Rënda.

Edhe për sot, seanca në ngarkim të tij është shtyrë. Tahiri në një prononcim për mediat tha se çështja duhet të mbyllej më shpejt.

Edhe shtyrja e sotme është e tepërt, është para gushtit dhe gushti është pushim, mua më duket shumë e tepërt. U shty për shtator kj histori, por ishin të gjitha kushtet që të behej gjykim i pandërprerë, siç e kërkon Kodi edhe siç duhet me rastin. Ju nuk u lodhët me këtë histori. Po zgjatet përtej limitit të vazhdueshëm”, tha ai.