Tatimet nxjerrin pamjet: Kujdes! Paraqiten si inspektorë duke mashtruar bizneset

0
67
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në mjaft subjekte janë paraqitur persona të paautorizuar nga administrate tatimore duke ushtruar presione të paligjshme.

Sipas deklaratës për mediat të drejtorisë së përgjithshme tatimore, ai nuk është pjesë e strukturës ndaj dhe është kallëzuar në prokurori si mashtrues.

Madje video dhe foto e tij është shpërndarë për publikun se bashku me thirrjen për ta identifikuar dhe kallëzuar më tej.

Për këtë qëllim institucioni u detyra të apelonte që bizneset të kërkonin urdhrin e kontrollit si dhe të lejonin vetëm ata individë që mbanin të veshur uniformën e lejuar, e nëse këto nuk do të ishin të dukshme apeli ishte për ti denoncuar.

Zjarr Tv Ad