Taulant Balla: Rama dhe Ministrat do t’u përgjigjen të gjitha pyetjeve…

0
22
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kreu i grupit parlamentar të socialistëve Taulant Balla, ka folur pas mbledhjes së konferencës së kryetarëve, ku është diskutuar mbi seanxën e nesërme që do të zhvillohet në Kuvend, ku do të prezantohet dhe programi qeverisës për katër vitet e ardhshme.

“Ne kemi rënë dakord që kjo seancë të përbëhte nga tre pjesë, prezantimi i qeverisë dhe ministrave, më pas merren pyetjet, dhe më pas hapet debati që kulmon me momentin e votimit, qoftë për përbërjen e këshilli të ministrave qoftë për programin. Ne kemi kërkuar që diskutimet të jenë pa limit, ndërkohë që opozita ka kërkuar që të ketë kohë 10 minuta për diskutimet. Do të ecet hap pas hapi për të votuar qeverinë e re që do të ketë vendi”, tha Balla.

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...