Të jesh gay është gjëja më normale e mundshme! Pastor Akil Pano thirrje për bojkot ndaj premierës

0
17
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Pastori Akil Pano ne nje dalje live ne Facebook ka bere thirrje per bojkotin e premierës së filmit për fëmijë “STRANGE WORLD” për shkak të “mësimit të fëmijëve si të jesh gay është gjëja më normale e mundshme”.

Koalicioni për Mbrojtjen e Familjes reagon duke bërë thirrje për bojkot ndaj premierës së filmit për fëmijë “STRANGE WORLD” për shkak të “mësimit të fëmijëve si të jesh gay është gjëja më normale e mundshme”.

Në Hotel Black Diamond (te kryqëzimi i Selvisë) Koalicioni për Mbrojtjen e Familjes dhe Jetës, në bashkëpunim me Advocate Albania, duke organizuar tryezën e Rrumbullakët “Mbrojtja e fëmijëve nga Propagandat e sponsorizuara Globaliste të Denxhenderizimit në shkolla, media dhe kinema”.

Reagim edhe për premierën nesër në 10:39 të filmit për fëmijë në Kinema Millenium i ri i Disney-t “Strange World”, “i cili u mëson fëmijëve të qenit homoseksual është ‘normale’ në mënyrën më të mirë”

Zjarr Tv Ad