Të mos vesh mend nga jetët e humbura, çmenduria e një djali në Shkodër mbi liqenin e ngrirë

0
5327
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Dita e djeshme ka qenë një ditë e zezë për dy familje. Një 40-vjeçar në Fier, babai dy fëmijëve ka humbur jetën, pasi kaloi mbi akullin e një liqeni dhe përfundoi brenda tij.

Po e njëjta ngjarje ndodhi edhe në Tiranë me dy fëmijë, motër e vëlla, 12-vjeçari humbi jetën, ndërsa motra e tij arriti që të shpëtonte.

Ndërsa disa foto të publikuara nga “JOQ” tregojnë se ndërgjegjësimi i njerëzve pas këtyre dy ngjarjeve të rënda është zero. Një i ri ka rrezikuar jetën e tij duke kaluar me gjithë makinën në liqenin e ngrirë të Shkodrës.

Një akt që mund t’i kushtonte atij jetën, por nuk ka qenë i vetmi, shumë persona e kanë kthyer një mënyrë argëtimi ngrirjen e liqeneve, rezervuarëve apo kanaleve pa e kuptuar se po luajnë me jetën e tyre.

Zjarr Tv Ad