Të shtëna me armë në një shkollë në Brazil

0
2

Të paktën 5 nxënës kanë vdekur nga të shtënat me armë në një shkollë në Sao Paulo, Brazil. Një i rritur është vrarë gjithashtu në sulmin në shkollën shtetërore Professor Raul Brasil në Suzanano. Policia thotë se dy adoleshentë të maskuar dhe të armatosur kryen sulmin rreth orës 09:30 lokale. Mediat lokale raportojnë se dy adoleshentët kanë vdekur. Ata kryen vetëvrasje pas sulmit. Guvernatori i shtetit të Sao Paulo, Joao Doria shkroi në Twitter se viktimat u “vrarë mizorisht”.