Tension mes naftëtarëve dhe policisë, 2 protestuesve u bie të fikët, dërgohen në spital

0
12

Nga përplasjet me policinë dhe FNSh-në, dy persona janë detyruar të dërgohen në spital pasi i kanë humbur ndjenjat.

Aty nuk janë prezente autoambulancat ndaj janë detyruar të dërgohen me anë të makinave të rastit.