TENSION/ Protestuesit ngjiten në shkallët e kryeministrisë, thyhen dyert e xhamat

0
35

Protesta, përplasje mes protestuesve dhe kordonit të policisë në kryeministri.

Zjarr ne shkathet e kryeministrise

Tensionohet protesta para Kryeministrisë, protestuesit kanë çarë kordonin e policisë dhe kanë hipur në pjesën e sipërme.

Ata kanë hedhur molotov dhe shishe me benzinë, ndërsa kanë shyqer mbulesën e skelës me hekura të vendosur para Kryeministrisë.

Policia, e cila ka qenë e paarmatosur është tërhequr dhe protestuesit janë praktikisht në dyert e kryeministrisë.

Disa kanë hipur edhe mbi skelë dhe të tjerë kanë thyer xhamat e dyerve.