Tërhiqet policia, çahet rrethimi tek kryeministria

0
13

Sapo ka përfunduar fjala e kreut të opozitës Lulzim Basha, ka një tension të lartë. Kanë nisur përplasjet mes protestuesve dhe policisë  që është rreshtuar para kryeministrisë. Situata është shumë e tensinuar. Pas tensioneve është tërhequr policia dhe protestuesit janë futur tek hyrja e kryeministrisë. Protestuesit përshëndesin me dy gishtat lart.