Tërmetet zhvedosin qeverinë në Durrës

0
6

Pas tërmeteve të shumta që kanë shoqëruar vendin kryeministri Edi Rama, ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj  dhe prefektët e qarqeve janë zhvendosur në qytetin bregdetar të Durrësi.

Durrësi  ishte edhe zona më e nxehtë e tërmetit ku edhe janë regjistruar dëmtimet më të mëdha në banesa, fatmirësisht pa lëndime në njerëz apo viktima.