Tërmeti sjell në Tiranë komisionerin e BE-së për Manaxhimin e Krizave

0
6

Tërmeti i 26 nëntorit ka sjellë në Tiranë komisionerin e BE-së për Manaxhimin e Krizave, Janez Lenarčič.

Ai do të ketë një takim me kryeministrin Rama dhe Ministrin Çuçi në orën 10:15 dhe më pas do të udhëtojë drejt Durrësit për të parë nga afër zoant e prekura dhe dëmet e shkaktuara nga tërmeti.

Por sot në orën 12:30 të mesditës ai do të vizitojë dhe kampin e Vorës, ku më pas do të ketë dhe një pronocim për gazetarët.