Tetë anëtarë të PS letër Kongresit: Të reformohet partia, 10 pikat që propozohen

0
75

Disa anëtarë të Partisë Socialiste i kanë drejtuar një mocion Kongresit, që do të mbahet në tre ditë, ku kërkojnë reformimin e Partisë Socialiste. Ata propozojnë një paketë me 10 ndryshime themelore në programin dhe statusin e parisë, duke kërkuar që ato të paraqiten për votimin në Kongresin e datës 29 shkurt.

Objektivat kryesorë të mocionit janë: Parti me liri fjale, fotim të ndershëm, vendimmarrje dhe drejtim kolegjial. Parti me integritet, e pakpashme nga korrupsioni dhe krimi i organizuar. Parti që realizon qeverisjen e majtë demokratike, që mbron dhe u shërben interesave themelore të shtetasve shqiptarë, kudo ë jetojnë. 

Anëtarët që kanë propozuar këto ndryshime janë Arta Dade, Eva Teqja, Ibrahim Sula, Irena Beqiraj, Luan Zhegu, Maqo Lakrori, Nazmir Bilali dhe Përparim Bodinaku.