Thaçi dekoron veteranët e luftës së Kosovës dhe Kroacisë

0
2

Dekorimet me Medalje Presidenciale, presidenti i vendit, Hashim Thaçi , i ka shpeshtuar.Këtë radhë Thaçi dekoroi veretanët e luftës së Kosovës dhe Kroacisë.

“Me Medalje Presidenciale i dekorova veteranët e luftës së Kosovës dhe Kroacisë, Esat Çollakun, Tom Kaçinarin dhe Gjer Kolgjerajn. Veprat e tyre janë dëshmia më e mirë që liria është vlera më e rëndësishme e një populli, që liridashësit e kërkojnë kudo që ata jetojnë”, shkroi Thaçi.