Theodhori Sollaku, kërkesë për të kandiduar në Gjykatën Kushtetuese

0
59
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Avni Shehu, Theodhori Sollaku dhe Marsida Xhaferllari kanë paraqitur sot kërkesën e tyre për të kandiduar në Gjykatën Kushtetuese.

“Pas shpalljes nga Kuvendi, në datën 24.12.2018, për hapjen e procedurës  së aplikimit për vendin vakant të gjyqtarit të Gjykatës Kushtetuese, kanë paraqitur kërkesën për shprehje interesi, si dhe dokumentacionin përkatës këta kandidatë informon zyra e shtypit e parlamentit”.

Aktualisht Sollaku është avokati mbrojtjës i Klement Balilit.

 

Zjarr Tv Ad