“Ti jeton në ndonjë planet mister”/ Rama-Alibeajt: Edhe shifrat e Eurostat tregojnë se ne e kemi inflacionin në nivelet më të ulëta në rajon…

0
58
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Rama: Nuk mund të miratojmë paketa afatshkurtra për krizën.

Parafolësi ngriti shumë pyetje retorike, çfarë europiane ka sot në vend kur çmimet rriten. Jam i bindur që nuk jetoni këtu, banoni në ndonjë planet tjetër, emri i të cilit mbetet mister. Nëse ka diçka që po shqetëson jo vetëm Europën por mbarë botën është rritja e çmimeve dhe është situatë në të cilën shifrat e Eurostat tregojnë se Shqipëria e ka mbajtur inflacionin në një nivel që është më i ulëti në rajon.

Mbulesa e garantuar deri më tani për të mos lejuar që në faturat të shfaqet çmimi real është 330 milionë euro të shpenzuara nga kompania e energjisë dhe shteti.

Zjarr Tv Ad