Tirana nesër pa energji, ja zonat dhe oraret

0
47

Ditën e nesërme, një pjesë e Tiranës do të përballet me shkëputje të energjisë elektrike, për shkak të remontit që po ndërmerr OSSHE në rikonstruksionin e kabinave elektrike.

‘Stakim, data 16 Janar

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave në kryeqytet, në datën 16 Janar do të stakohet energjia në këto zona

09:00-14:00

Pjesërisht Kodër Bërxullë pjesërisht, afër Urës së Limuthit

09:00-15:00

Pjesërisht rruga “Njazi Meka”, rruga “Vath Koreshi”,  rruga “Mihal Grameno”

Për shkak të investimit për fuqizimin e NST Farkë nga OSSH (pjesë e OSHEE Group), më 16 Janar, ora 00:00-07:00 do të ketë kufizim të energjisë ?në zonat:

Pjesërisht Lundër, Vilat dhe Farkë