Tropojë/ Elektriçisti që sfidoi borën dhe të ftohtin, për t’iu ardhur në ndihmë 27 familjeve

0
1

Ngricat dhe temperaturat e ulta kanë sjelle probleme edhe në energjin elektrike në disa zona të Tropojës

Pavarësisht kushteve të motit dhe dëborës, ishte emergjente për të rregulluar linjën elektrike të 27 familjeve në Lekbibaj të Tropojës.

Në këto kushte elektricisti Selatin Paplekaj është nisur për të riparuar defektin në rrjetin e tensionit të mesëm.

Reshjet e borës nuk ia kanë lehtësuar aspak punën.