Turma tek Ministria e Brendshme alarmon policinë, mbërrijnë FNSH

0
32

Ndërsa prej më shumë se 1 orë vijon lëvizja e protestuesve nëpër kryeqytet policia ndodhet në çdo cep për të ndaluar trazirat apo shfaqjen e dhunës.

Bëhet me dije se në momentin kur protestuesit me kryetarin e PD Lulzim Basha në krye po marshonin para Ministrisë se Brendshme kanë mbërritur pranë institucionit përforcime nga Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë.

Por protesta dhe marshimi i qytetarëve ka vijuar e qetë dhe pa incidente.