Turqi, mbërrin avioni i 15-të me pajisjet e sistemit S-400

0
11

Në Ankara ka mbërritur avioni i 15-të në kuadër të transportimit në Turqi për pajisjet e sistemit rus të mbrojtjes raketore S-400, transmeton Anadolu Agency (AA).
Sipas një deklarate nga Ministria turke e Mbrojtjes, në ditën e shtatë vazhdon në mënyrën e planifikuar transportimi për pajisjet e sistemit rus të mbrojtjes raketore dhe ajrore me rreze të gjatë S-400. Avioni i 15-të me pajisjet e S-400 ka mbërritur në bazën ajrore Mürted në Ankara.