U ekzekutua me kallashnikov në vendin e punës/ Viktima në Fushë-Prezë baba i tre djemve

0
309

Detaje të reja po dalin në dritë nga ekzekutimi mafioz i 71-vjeçarit Abdulla Budlla, në Fushë Prezë. I moshuari është vrarë me kallashnikov, në vendqëndrimin e taksive pa licencë. Sipas informacioneve, viktima Abdulla Budlla rezulton të jetë baba i tre djemve, dy prej të cilëve jetojnë jashtë vendit, ndërsa i treti punon taksist në Aeroportin “Nënë Tereza”. I moshuari 71-vjeçar u ekzekutua në mes të ditës dhe në një rrugë të populluar, ndërsa nuk dihen ende shkaqet dhe autorët e krimit