U tall me Vokshin, Doris Pack kritika Ramës: Mjaft i dhunove gratë

0
18

Doris Pack ka akuzuar kryeministrin Rama për gjuhën që ai përdor në rrjetet sociale kundër grave. Në një postim në Twitter, politikania e njohur evropiane Doris Pack shkruan se Rama, duke sulmuar gratë politikane të opozitës, po nxit dhunën ndaj grave në një vend si Shqipëria ku ato kërcënohen çdo ditë.

Ky reagim i Pack vjen pas sulmit të Ramës ndaj Vokshit, një foto të së cilës e shpërfytyroi.

‘Komentet në rrjetet sociale të Kryeministri të Shqipërisë Rama nëpërmjet të cilave sulmon gratë politikane, nuk janë vetëm degraduese të dëmshme dhe fyerje vetëm për ato, por nxisin dhunën kundër grave në një vend ku të drejtat e tyre, kërcënohen dhe shkelen çdo ditë!’, shkruan Doris Pack.