Unaza e Meghan Markle me një kuptim të veçantë

0
12

Dukesha e Sussex, Meghan Markle së fundmi ka shtuar në koleksionin e saj një unazë të prodhuar nga marka turke “Kismet by Milka”.

Domethënia e kësaj unaze ishte mjaft e bukur, pasi simbolizonte fatin, pjellshmërinë, plotësimin e dëshirave, si dhe mbrojtjen nga syri i keq apo edhe nga vetja.

Kjo unazë në botën e fesë Islame njihet si dora e Fatimes, ndërsa në Judizëm quhet dora e Miriamit.

Këtë unazë Markle e tregoi gjatë vizitës në shtëpinë e të moshuarve “Royal Variety” ne Twickenham.