“Unaza e Re”, IKMT ultimatum banorëve: Deri të hënën të keni dalë nga banesat

0
60

Punimet për Unazën e Re në kryeqytet vazhdojnë për ndërtimin e lotit 2. Sot në orët e para të mëngjesit, policia dhe IKMT kanë shkruar pranë banesave që preken nga punimet.

Ata kanë njoftuar bizneset dhe familjarët që deri të hënën të kenë liruar objektet për ti hapur rrugë punimeve për ndërtimin e Unazës.

Dissa nga banorët thonë se pa marrë dëmshpërblimin nuk do lirojnë bizneset, ndërsa disa të tjerë janë kundër lirimit pasi nuk kanë ku të shkojnë dhe nuk janë dakord të marrin shtëpi sociale.

Do pritet deri ditën e hënë për të parë se çfarë do të ndodhë.