Unaza e Re/ Pas Astirit dhe banorët e Shkozës në protestë (VIDEO)

0
15

Pas banorëve të Astirit të cilët po i rezistojnë protestës për të mbrojtur banesat e tyre, dita e sotme ka nxjerrë në protestë dhe banorët e Shkozës të cilët preken nga projeti i Unazës së madhe. Banorët janë mbledhur në protestë pasi kanë konstatuar se Inspektoriati i Mbrojtjes së Territorit në varësi të Bashkisë, ka shkuar me mjete të rënda për të shembur banesat e tyre.

Banorët nuk kanë lënë punonjësit e IKMT për të prishur banesat e tyre. Në mbështetje të banorëve prezent ishte deputeti i opozites Aldo Bumçi dhe Grida Duma.

Banorët shprehet te terrorizuar dhe deklarojne se do ta mbrojme me gjak shtëpinë.