Ushtarët kinezë pastrojnë rrugët pas protestave në Hong Kong

0
5

Ushtarët kinezë në Hong Kong kanë lënë kazermat e tyre për të ndihmuar në çmontimin e barrikadave të ndërtuara nga protestuesit. Të veshur me pantallona të shkurtra dhe bluza, ata gjithashtu pastruan mbeturinat e mbetura në rrugë pas një jave demonstrimesh të dhunshme antiqeveritare. Mendohet të jetë hera e parë që nga shpërthimi i protestave që ushtarët kinezë kanë dalë në rrugë.