Vaksina Covid-19/Moska synon ta aprovoj para vjeshtës

0
2

Vaksina Covid-19 për të cilën po punon institucioni kombëtar rus i kërkimit Gamaleya është dërguar në Ministrinë e Shëndetësisë për vlerësim të ekspertëve dhe regjistrimi i saj pritet të bëhet midis datës 10-12 gusht.

Sipas CNN Moska po synon që me 10 gusht të aprovojë vaksinën në mënyrë që të jetë vendii parë në botë që ndërmori këtë hap.