Vasili: Kryeministri i ekspozitave me paratë e krimit

0
5
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kryeministri i Shqiperise shkon ne Berlin kur Shqiperia eshte mberhtyer nga bora dhe eshte ne palcen e dimrit ndersa studentet jane ne greve.Ti kryeminister ndodhesh ne Gjermani per pikturat e tua, por pikturen me te qarte ti je partner I krimit. Libri “partneri kriminal” eshte nje ekzpozite e hapur qe karakterizon rilindjen Ti kryemister i duhet te largohesh, ti kryeminister I ekzpozitave me parate e krimit.

 

Sipas opozites kryeministri Rama duhet te ishte ne krye te detyres per ti dhënë zgjidhje protestës së studentëve që vazhdon prej javësh e per tu ardhur ne ndihme qytetareve qe perballen me kushtet e veshtira te motit.

 

Zjarr Tv Ad