Vasili thirrje Komitetit të Ekspertëve: Hiqni bllokimin e fluturimeve me Britaninë

0
97

Nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili akuzon kryeministrin Edi Rama se mban të bllokuara fluturimet nga Britania e Madhe për arsye politike.

 

Sipas Vasilit, kjo gjë bëhet pasi në Britani ka një numër të madh emigrantësh shqiptarë që duan kthehen në Atdhe për të votuar për opozitën.

 

Shkrimi i plotë i Vasilit:

 

Qeveria e rilindjes po ndalon shqiptarët që jetojnë në Britanine e Madhe qe të vijnë të votojnë!!

 

Shqiperia vazhdon te bllokoje ne menyre skandaloze sërish fluturimet me Britanine e Madhe edhe për dy javë te tjera.

 

Arsyetimi absurd i koronavirusit ka zero vlere,sepse ndërkohë Britania e Madhe ka numrin më të ulët në Europë të infektimeve dhe fataliteteve dhe numrin më të lartë të vaksinimeve.

 

Nderkohe qe nuk ekziston ky bllokim i fluturimeve me shtete te tjera, qe kane shifra shume me te larta te infektimit nga Coronavirusit

 

Për momentin në Britanine e Madhe fluturimet ndërkombëtare janë të ndaluara me ligj, përveç rasteve të emergjencave dhe PËR TË VOTUAR NË ZGJEDHJE.

 

Ndersa Qeveria Britanike i lejon shqiptarët të udhëtojmë për të ushtruar të drejtën kushtetuese Komiteti i Ekspertëve të Edi Ramës po ndalon të drejtën themelore për të zgjedhur.

 

Në Britanine e Madhe ka shumë votues të opozitës, që po pengohen të votojnë.

 

Komiteti i Eksperteve te Edi Rames te heqe urgjentisht bllokimin e fluturimeve me Britanine e Madhe dhe te mos vazhdoje te behet më pjese e pisllekut politik te Edi Rames se tmerruar nga humbja.