Vazhdon vala e dorëheqjeve tek Vetëvendosja, 40 anëtarë lënë teserat

0
262

Vazhdon vala e dorëheqjeve tek lëvizja Vetëvendosje, edhe pas rizgjedhjes kryetar të Albin Kurtit.

Së fundmi ka qënë koordinatorja e Qendrave të Lëvizjes,Teutë Rrusta; koordinatori i Sekretariatit të Përgjithshëm, Nol Nushi kanë dhënë dorëheqje nga pozitat e tyre në Vetëvendosje dhe  edhe 40 anëtarë tjerë të Vetëvendosjes janë larguar nga kjo parti.

“Vetëvendosje nuk është më e njëjta, ka garë, kush çka në cilin pozicion, ne nuk mund ta gjejmë më shpresën në Vetëvendosje”, ka thënë Rrusta, e cila ka shtuar se në Lëvizje është shkelur çdo kriter dhe për të ruajtur vlerat tona politike e vetmja rrugë është ndarja.”-është shprehur Rrusta në një konferencë të jashtëzakonshme.

Mes të tjerash Rrusta ka kërkuar, që Albin Kurti mos ta quaj veten “Babë” dhe të mos luajë me moralin e vajzave dhe grave që janë në lëvizje duke thënë se e vetmja zgjidhje është shkrirja e partisë.