Veliaj: buxheti 2017 rritje 10%, më shumë invesitme

0
547
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Veliaj: buxheti 2017 rritje 10%, më shumë invesitme

Erion Veliaj ka inspektuar punimet që Bashkia e Tiranës ka nisur për rikualifikimin urban të një blloku tjetër pallatesh në zonën e Selitës.Erion Veliaj, i shoqëruar nga deputeti i PS, Pandeli Majko dhe administratorja e njësisë nr. 5, Violeta Kila tha se ky investim është një premtim i mbajtur, duke theksuar se nuk ka mënyrë më të mirë për të uruar Vitin e Ri për banorët e zonës se sa me një investim të ri, i cili ka 30 vite që pritej nga qytetarët.///

Zjarr Tv Ad