VELIAJ.. KËTË FUNDJAVË, LIQENIT ARTIFICIAL …..

0
862
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

VELIAJ.. KËTË FUNDJAVË, LIQENIT ARTIFICIAL IU SHTUAN NJË NUMËR FIDANËSH TË RINJ, PUNË E CILA PO NDIQET RREGULLISHT NGA AGJENCIA E PARQEVE DHE REKREACIONIT POR,SIPAS VELIAJT, BASHKIA E TIRANËS PO VIJON PUNËN PËR NDËRTIMIN E PESË PARQEVE TË TJERA, TË CILAT DO T’I OFROJNË QYTETARËVE MË SHUMË MUNDËSI ÇLODHJEJE.///

b370700d-f6f2-464d-a305-5bebd161de09_tv_w610_r1 pemet-c1200x600

Zjarr Tv Ad