Një burrë trans gjinor, i cili solli në jetë një djalë, tregoi se si njerëzit e kishin ofenduar dhe gjykuar çdo ditë për shkak se mbeti shtatzënë.

Wyley Simpson, 28 vjeç, që jeton në Teksas, SHBA me të fejuarin e tij, filloi të kalonte nga mashkull në femër në moshën 21 vjeçare.

Pavarësisht se iu nënshtrua terapisë me testosteron dhe mjekët i thanë se nuk mund të mbeste shtatzënë pasi nuk i vinin më menstruacionet, çifti zbuluan se ai ishte shtatzënë në shkurt të vitit të kaluar