Vendosi gruan në bast, ia merr shoku për një javë

0
38

Kenia,  dy shokë “u përfshinë” emocionalisht tek derbi i Manchesterit mes City-t dhe United.  Në të vërtetë, dy miq në Kenia vendosën ta shkruanin bastin e  tyre në një letër, duke deklaruar:
Amani Stanley, në zotërim të plotë të aftësive të tij mendore, premton ta shesë gruan e tij për një javë tek miku i tij Tony Shilla nëse Manchester City nuk fiton titullin kundër United, Amani Stanley konfirmon se ai është i arsyeshëm dhe nuk është aspak i detyruar në këtë marrëveshje “.

Gazeta keniane publikoi nënshkrimet e të dyja palëve, si dhe një palë e tretë që konfirmonte bastin. Ishte United që triumfoi në fund me rezultatin 3-2, dhe Shilla “fitoi” për një javë gruan e shokut të tij.