Veseli kthehet nga Haga: Lavdi e përjetshme për UÇK-në

0
1

Lideri i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Kadri Veseli, pas kthimit nga Haga, ku është intervistuar nga Specialja, u lut për sa më shume paqe dhe qetësi për popullin e Kosovës.

“Sa më shumë paqe dhe qetësi për popullin e Kosovës. Lavdi e përjetshme për UÇK-në dhe popullin saj”, tha ai raporton Ekonomia Online.

Veseli u prit me duartrokitje dhe brohoritma, si “UÇK, UÇK”, Luli, Luli, teksa ishte nën përcjelljen e bashkëshortes Violetës.