(Video) Biba më bibë se Biba

0
21

Vendi ynë po përballet me një sërë vështirësish dhe problematikash që lidhen me shëndetësin, arsimin, rrugët, krizën e rëndë që ka mbërthyer Shqipërin. Të gjitha këto janë shqetësime që shqiptarët i heqin çdo ditë në kurrizin e tyre. Por nuk ndan të njëjtin mendim Biba, pasi sipas tij këto shqetësime të shqiptarëve nuk janë të rëndësishme. Në deklaratën e tij ajo që është më e rëndësishme është dinjiteti i kriminelëve.

Në videon më poshtë  keni me zë dhe figurë deklaratën e tij.