VIDEO/ Familja Taragjini, apel për ndihmë

0
569
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në redaksin e Zjarr TV na ka mbërritur një denoncim nga zoti Artan Taragjini, banues në fshatin Gështenjas të Pogradecit. Zotëria në fjalë jeton në kushte të vështira ekonomike, në një dhomë sëbashku me bashkshorten shtatëzën dhe djalin 5 vjeçar. Në bashkëpunim me një grup djemsh dhe vajzash nga qyeti I Gramshit konkretisht Greta Lena, Besmira Braçe dhe Fatbardh Cekrezi të cilët kan ndërrmar një nismë për të ndihmuar familjet në nevoj të qytetit te tyre por jo vetëm, arritëm ta lehtësojmë sadopak këtë familje.

Ndjekim kronikën.

Zjarr Tv Ad