Video/ noton 25 metra nën akull

0
33
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një burrë në Rusi ka notuar 25 metra nën akull, në liqenin më të thellë në botë, Baikal, si pjesë e një tradite në vend.

Ai u zhyt pothuajse i zhveshur nën akull dhe notoi në ujin e ftohtë derisa doli në sipërfaqe nëpërmjet një vrime të hapur në akull.

Aleksandr Shumskas tha se ishte thjesht “e frikshme, por jo e vështirë”.

Në janar të krishterët ortodoksë rusë zhytën në ujë të ftohtë për të shënuar Epifaninë, ose pagëzimin e Krishtit, që festohet në datën 18.

Temperatura të enjten ishte -12 gradë celcius.

 

 

 

 

Zjarr Tv Ad