Video/ Performancë brilante nga Coco Rito (Rigert Karaj)

0
137

Një profesion i kthyer në art.

Ky është Rigert Karaj i njohur ndryshe me emrin e artit Coco Rito i cili dhuron spektakël me brumin e picës.

Në disa video të ardhura në radaksin e Zjarr TV, shihen disa nga momentet ku ai luan dhe bën akrobaci me brumin e picës.