VIDEO përgjimi 1: Shefi i Policisë së Dibrës bashkë më Gjiknurin shpikin planin e vjedhjes së votave

0
7

Gazeta më e madhe gjermane Bild ka nxjerrë mbrëmjen e sotme të tjera video përgjime të blerjes së votave.

Në video përgjimin numër 1 është duke folur shefi i Komisariatit të Peshkopisë Robert Aga me Damian Gjiknurin.

Shiritat tregojnë një shembull të bashkëpunimit për manipulimin e zgjedhjeve në vitin 2017 midis politikanëve më të lartë të socialistëve në pushtet, bosëve të mafias, policisë dhe shërbyesve të lartë civilë në Shqipëri.

Shefi i Policisë Dibër Robert Aga në telefon me Bekim Krashin dhe më pas me Damian Gjikrnurin
Shefi i Policisë Dibër: A djalosh
Bekim Krashi: Ça keni bo mo ca keni no, se e keni nez fare. Sjeni tu lon gjo pa bo.
Shefi i Policisë Dibër. Duhet të kemi 1 mijë plus
Poshtë 1 mijë nuk e pranoj
Bekim Krashi: Ca fol me ça fol, ke fillu pretendimet të mëdhoja. Ti jap unë (qesh)
Shefi i Policisë Dibër: Hej
Bekim Krashi: Po
Shefi i Policisë Dibër: O shpirt i vëllait. Po ti kujtojshe se ata ishin budalla (opozita) që bejshin ashtu…
Bekim Krashi: Po dinë me bë rrëmujë ata
Shefi i Policisë Dibër: Ej… ajo strategjia ime funksionon
Bekim Krashi: E di mo shpirt i vëllait e di. Ti e ke deklruar komisar politik. Hahaha
Shefi i Policisë Dibër: Shife… A ke Damian Gjiknurin aty
Bekim Krashi: Do të ta jap në telefon
Shefi i Policisë Dibër: Jepja pak
Shefi i Policisë Dibër: O shef
Gjiknuri: Si të kam?
Shefi i Policisë Dibër: Shumë mirë
Gjiknuri: Ho me ça bone
Shefi i Policisë Dibër: He si jemi
Gjiknuri: Shumë mirë. Shumë fort. Më mirë nuk bëhet
Shefi i Poliisë Dibër:’ Nuk pate besim te unë
Gjiknuri: Tërmet. Tërmet. Je mjeshtër. I madh je. Hajde flasim. Ciao.

Xhemal Qefalia: Berta
Shefi i Policisë Dibër: He mo shoku im