Video-Skema/ E vërteta e “mbylljes” së kazinove dhe loto sporteve! Bëhuni gati për monopol!

0
58
close up view of a craps table with dices and fiches (3d render)

Edi Rama nuk po mbyll lojrat e fatit, por po I transferon ato te miqtë e tij. Mbas ligjit fshihet një tjetër koncesion/monopol I cili synon të tranferojë miliardat e bixhozit në vetëm një kompani të quajtur BastArena, e cila do të paguajë shumë më pak taksa dhe paratë do I cojë jashtë Shqiperisë.
Kjo nuk është një reformë e as bëhet për të zhdukur efektet e bixhozit por thjesht dhe vetëm për të krijuar një tjetër monopol, siç u bë me incenerimin e plehrave, me koncesionin e Check-Up, me atë të rrugëve, të kioskave, të laboratorëve etj.
Nëse nuk reagojmë, kjo aferë do na rrezikojë të gjithëve dhe vendi rrezikon të shndërrohet në një arenë gjigande kumari.

Per me shume shikoni videon: