VIDEO/Studentët e Durrësit nisin javën në bojkot total dhe protestë

0
12
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Studentët vazhdojnë grevën e tyre me bojkot të mësimit në të gjithë universitetet e vendit.

Në Universitetin e Durrësit ata kanë ditë që bojkotojnë.

Ndërkohë që ish-kryeministri Berisha ka shpërndarë në faqen e tij në facebook një video të kësaj proteste

Studentët e Universitetit të Durrësit nisin javën në bojkot total dhe protestë! Nderim studentëve grevistë! sb

https://www.facebook.com/SaliBerisha/videos/740680246311251/

Zjarr Tv Ad