Videoja tregon se çfarë do të ndodhte nëse do shpërthente çdo bombë nukleare në Tokë

0
15

A keni pyetur ndonjëherë vetën se çfarë do të ndodhte me njerëzimin nëse të gjitha bombat nukleare do të shpërthenin në të njëjtën kohë në planetin tonë? Nëse ju nevojitej një konfirmim për këtë, atëherë ekziston një video që tregon në mënyrë të detajizuar se çfarë do të ndodhte me fatin e Tokës, Kjo video tetë-minutëshe tashmë është parë më shumë se 5 milionë herë në YouTube në vetëm dy ditë. Të shpresojmë se njerëzit që mendojnë dhe kanë të njëjtin autoritet sikur Trumpi, Kimi dhe Putini të shohin këtë video dhe të mos bëjnë ndonjë çmenduri.