Videolajm/ Në një restorant në Durrës, tërbimi i gruas që si pëlqen ushqimi

0
1129
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kur shkon në restorant për të ngrënë je gjithmonë në pritje të pjatës, nëse do të pëlqejë apo jo.

Në qoftë se nuk është si e mendoje, e shumta do kthesh porosinë mbrapsht ose nuk do ta paguash. Mirëpo jemi të ndryshëm dhe nuk mendojmë njësoj.

Ngjarja ka ndodhur në një restorant në Durrës, raporton jeta osh qef. Shpresojmë mos të jeni kurrë në vendin e kamerierit të këtij restoranti.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GNj27agoQcc]

Burimi : / Javanews.al

Zjarr Tv Ad